• ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ BMW ΜΕ FUTURE BONUS

Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων, με τις πλέον καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Επιπλέον η BMW κατασκευάζει τους πιο σύγχρονους κινητήρες τεχνολογίας Euro6, γεγονός που επιτρέπει να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Για οδηγική απόλαυση με μέλλον.

Τώρα, επιλέγοντας ένα νέο αυτοκίνητο BMW με εκπομπές ρύπων κάτω από 130gr CO2, μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 3,9%* το οποίο θα ισχύει για τα προγράμματα της BMW Financial Services,BMW ALL INCLUSIVE,3easyDrive Select,eSelect.

Τέλος, επωφεληθείτε από το BMW ALL INCLUSIVE, το μόνο πραγματικά ολοκληρωμένο.

Ειδικά για τους κατόχους αυτοκινήτων diesel με κινητήρες τεχνολογίας Euro4 και παλαιότερης, η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ προσφέρει επιπλέον επιδότηση ανταλλαγής «Future Bonus» έως και €2.000** για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου BMW με εκπομπές ρύπων κάτω από 130gr CO2.

Τέλος, για οδηγική απόλαυση χωρίς έννοιες, όλα τα αυτοκίνητα BMW παρέχουν 5 χρόνια δωρεάν service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive***.

 

* Ισχύει για ταξινομήσεις έως 31/12/2017.
** Το ποσό της επιδότησης διαφέρει ανά μοντέλο και ισχύει για ταξινομήσεις έως 31/12/2017.
*** Εξαιρούνται τα μοντέλα BMW 114d και ΒΜW i3.

 

 

  BMW ΣΕΙΡΑ 1: Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asyDRIVE Select της ΒΜW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €22.654, το οποίο φέρει βασικό εξοπλισμό και με προκαταβολή €8.201, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,90%, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €8.835, προστασία δανείου €361, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €14.815, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €25.441, ΣΕΠΠΕ 5,25%. 

  BMW X1: Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asyDRIVE Select της ΒΜW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €33.879, το οποίο φέρει βασικό εξοπλισμό και με προκαταβολή €12.332, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,90%, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €13.890, προστασία δανείου €539, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €22.086, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €37.963, ΣΕΠΠΕ 5,02%.

  BMW ΣΕΙΡΑ 2 ACTIVE TOURER: Η μηνιαία δόση έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα 3asyDRIVE Select της ΒΜW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος €27.428, το οποίο φέρει βασικό εξοπλισμό και με προκαταβολή €10.203, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 3,90%, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €10.148, προστασία δανείου €431, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €17.656, συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλει ο πελάτης €30.665, ΣΕΠΠΕ 5,15%.

   

  ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Για την προσωπική σας εμπειρία οδήγησης, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα (όλα τα πεδία που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά).
  Το Μοντέλο ενδιαφέροντος είναι υποχρεωτικό
  H Προσφώνηση είναι υποχρεωτική
  Το Όνομα είναι υποχρεωτικό
  Το Επίθετο είναι υποχρεωτικό
  To E-mail είναι υποχρεωτικό
  Το Τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό
  Το Κατάστημα Εξυπηρέτησης είναι υποχρεωτικό
   
  Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ (Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς.
  Η Αποδοχή Όρων είναι υποχρεωτική
  Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
  Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
  Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

  Επικοινωνία με την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, +30 210 6194500, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.
  Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.
  Όλα τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.