Sheer Driving Pleasure

 • ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

  ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

  Εξυπηρέτηση επαγγελματικού επιπέδου, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος.

 • ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW.

  Εξυπηρέτηση επαγγελματικού επιπέδου, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος.

Ό,τι και αν είναι αυτό που χρειάζεται η BMW σας – ειδικός έλεγχος, συντήρηση ή έλεγχος ΚΤΕΟ – οι έμπειροι ειδικοί του BMW Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα απ' όλους και σας προσφέρουν πάντα αξιόπιστη εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.
Χρησιμοποιώντας εκτενή τεχνογνωσία και πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης και προγραμματισμού, το BMW Service διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση. Με κάθε έλεγχο και service, εξασφαλίζουμε ότι θα απολαμβάνετε κάθε διαδρομή με την BMW σας.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

Μόνο με έναν έλεγχο από τους ειδικούς του BMW Service μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε άριστη κατάσταση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα εξετάσουν εξονυχιστικά την BMW σας και θα αποκαταστήσουν τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες. Αφήστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους να σας πείσει. Το εξειδικευμένο

προσωπικό του BMW Service θα χαρεί να σας δώσει συμβουλές και να σας συστήσει με ακρίβεια τον έλεγχο που απαιτεί η BMW σας. Προσφέρουμε τους παρακάτω διεξοδικούς ελέγχους αυτοκινήτου ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

 

Ανοιξιάτικος Έλεγχος BMW.

Ο χειμώνας αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στην BMW σας, καθώς η μπαταρία, το πλαίσιο, το αμάξωμα και τα κρύσταλλα καλούνται να αντεπεξέλθουν σε ιδιαίτερα δύσκολες απαιτήσεις. Ο Ανοιξιάτικος Έλεγχος BMW σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε το βάρος των ελέγχων της BMW σας σε εκείνα τα μέρη της τα οποία καταπονήθηκαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Γι' αυτό, εξετάζουμε τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και το σύστημα πέδησης και το σύστημα φωτισμού. Έτσι, διασφαλίζεται ότι με τον Ανοιξιάτικο Έλεγχο BMW έχετε τη σιγουριά ότι η BMW σας είναι σε άριστη φόρμα για το καλοκαίρι που έρχεται. Και με ελάχιστη προσπάθεια, διασφαλίζεται ακόμα ότι τυχόν μικροπροβλήματα δεν θα εξελιχθούν στο μέλλον σε μεγάλες επισκευές.

Θα ελεγχθούν:
 • Φρένα
 • Μπαταρία
 • Φώτα
 • Πίεση και προφίλ ελαστικών
 • Στάθμη λιπαντικού κινητήρα
 • Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων
 • Λειτουργία καλοριφέρ
 • Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ

Καλοκαιρινός Έλεγχος BMW.

Επιτέλους, έφτασε η ώρα για διακοπές! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τον Καλοκαιρινό Έλεγχο BMW, για να είστε ξέγνοιαστοι ακόμη και όταν ταξιδεύετε μακριά.Ο Καλοκαιρινός Έλεγχος BMW περιλαμβάνει ένα πλήθος τεχνικών ελέγχων και δοκιμών.

Θα ελεγχθούν:
 • Έλεγχος συστήματος φρένων
 • Έλεγχος στάθμης υδραυλικών υγρών
 • Έλεγχος εξωτερικών ζημιών
 • Έλεγχος φθοράς και τάνυσης των ιμάντων του συγκροτήματος κίνησης-μετάδοσης
 • Έλεγχος κατάστασης ζαντών και ελαστικών
 • Έλεγχος συστήματος φώτων
 • Έλεγχος συστήματος κλιματισμού/θέρμανσης

Έλεγχος Συστήματος Κλιματιστικού BMW.

Σας συνιστούμε να φροντίσετε εγκαίρως για τον Έλεγχο Κλιματιστικού BMW. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του BMW Service θα εξετάσουν εξονυχιστικά το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου σας για να βεβαιωθούν ότι λειτουργεί στην εντέλεια. O Έλεγχος Συστήματος Κλιματιστικού BMW εξασφαλίζει ότι θα έχετε δροσιά ακόμα και τις πολύ ζεστές μέρες και, έτσι, θα οδηγείτε πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Στα πλαίσια του Δωρεάν Ελέγχου Κλιματισμού θα πραγματοποιείται έλεγχος της απόδοσης του συστήματος κλιματισμού.

Χειμερινός Έλεγχος BMW.

Οι τεχνικοί μας θα κάνουν τις διαδρομές σας ακόμη πιο ασφαλείς και άνετες και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Με το Χειμερινό Έλεγχο BMW, θα είστε άψογα προετοιμασμένοι για την πιο κρύα εποχή του χρόνου.

Θα ελεγχθούν:
 • Φρένα
 • Μπαταρία
 • Φώτα
 • Πίεση και προφίλ ελαστικών
 • Στάθμη λιπαντικού κινητήρα
 • Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων
 • Λειτουργία καλοριφέρ
 • Στάθμη αντιψυκτικού υγρού & υγρού πλύσης παρμπρίζ

 

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: SERVICE ΖΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW.

Το Service ελαστικών BMW διασφαλίζει ότι τα ελαστικά, οι ζάντες και τα στοιχεία του πλαισίου είναι άψογα ευθυγραμμισμένα μεταξύ τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό του BMW Service θα σας προτείνει τους τύπους ελαστικών μάρκας BMW που ταιριάζουν "γάντι" στο αυτοκίνητό σας, καθώς μόνο αυτά πληρούν τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας της

BMW. Και, φυσικά, δεν χρειάζεται να πούμε ότι αντικαθιστούμε, ελέγχουμε, φροντίζουμε και αποθηκεύουμε τους τροχούς σας με επαγγελματικό τρόπο, είτε πρόκειται για εφεδρικά ελαστικά είτε για πλήρη σετ ζαντών και ελαστικών.

 

Οδηγική απόλαυση με τη "δύναμη των τεσσάρων": Γνήσια σετ τροχών BMW.

Τα ολοκληρωμένα σετ ζαντών και ελαστικών BMW σας προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό: τα ελαστικά που έχουν την πιστοποίηση της BMW έχουν σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ελεγχθεί ειδικά για τα αυτοκίνητα BMW. Οι γνήσιες ζάντες ελαφρού κράματος BMW ξεχωρίζουν χάρη στο χαμηλό τους βάρος, την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής τους και την ελκυστική τους σχεδίαση. Συνδυάζουν επιβλητική εμφάνιση με κορυφαία ασφάλεια. Η καλύτερη βάση για την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Αντικατάσταση γνήσιων ζαντών και ελαστικών BMW.

Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε ελαστικά είτε ζάντες, είστε στα καλύτερα χέρια με το εξειδικευμένο προσωπικό του BMW Service. Για εμάς, η αντικατάσταση ζαντών και ελαστικών σημαίνει, εκτός των άλλων, και διεξοδικούς ελέγχους και συντήρηση. Σας εγγυόμαστε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης με κορυφαίας ποιότητας αξία για τα χρήματά σας.

Και φροντίδα στο πρόγραμμα: Αποθήκευση Γνήσιων ζαντών και ελαστικών BMW.

Στην BMW, η υψηλής ποιότητας υπηρεσία αποθήκευσης ζαντών και ελαστικών περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, και πλύσιμο και ζυγοστάθμιση των αποθηκευμένων τροχών. Με τον τρόπο αυτό, γλιτώνετε από περιττές δαπάνες και εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο. Επίσης, διασφαλίζουμε την άψογη φροντίδα τους χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα καθαρισμού που κάνουν τις ζάντες σας να λάμπουν σαν καινούριες, ακόμα και μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα αποθήκευσης. Αφήστε μας να σας πείσουμε για την άριστη ποιότητα της γκάμας υπηρεσιών μας.

 

 

SERVICE ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

Η τακτική συντήρηση της BMW σας σάς εγγυάται μια ιδανική αίσθηση ασφάλειας και κίνησης, πράγμα που συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της απόλυτης οδηγικής απόλαυσης. Με το πρωτοποριακό σύστημα συντήρησης CBS (Condition Based Service), η BMW σας γνωρίζει εάν και πότε χρειάζεται π.χ. αλλαγή λαδιών ή service. Σε συνδυασμό

με το BMW TeleServices, τα σχετικά δεδομένα μεταφέρονται απευθείας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας. Αυτό επιτρέπει την ακριβή εκτίμηση των εργασιών και της διαδικασίας συντήρησης στο συνεργείο σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

 

Condition Based Service.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του BMW Service θα ελέγξει διεξοδικά την BMW σας και θα πραγματοποιήσει όλες τις εργασίες service που απαιτούνται σε συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή:

 • Service λαδιών κινητήρα
 • Service φρένων, μπροστά/πίσω
 • Service υγρών φρένων
 • Service ελέγχου αυτοκινήτου

Oil Service BMW.

Το service λαδιών κινητήρα BMW σας προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή αλλαγή λαδιών. Καλύπτει επίσης έναν προκαταρκτικό έλεγχο π.χ. των φρένων και των ελαστικών. Περιλαμβάνει μια διεξοδική διαδικασία service λαδιών κινητήρα, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δικής σας BMW, και διασφαλίζει μια μεγάλη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα σας:

 • Αλλαγή των λαδιών κινητήρα με Γνήσια λάδια κινητήρα BMW,
 • συμπεριλαμβανομένης της απόρριψης των παλιών λαδιών.
 • Αντικατάσταση του φίλτρου λαδιού.
 • Επαναφορά της ένδειξης service σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές.
 • Χρόνος και υλικά για τις εργασίες.

BMW TeleServices

BMW BluePerformance με AdBlue®.

Χάρη στην τεχνολογία BMW BluePerformance, η απόκριση αυτού του κινητήρα diesel αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων έχει βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο και έχει επιτευχθεί περαιτέρω μείωσης του επιπέδου οξειδίων του αζώτου στα καυσαέρια. Σε κάποια μοντέλα*, χρησιμοποιείται και μία επιπλέον μέθοδος μείωσης των οξειδίων του αζώτου: ο καταλυτικός μετατροπέας SCR (SCR = Selective Catalytic Reduction) με τεχνολογία έγχυσης AdBlue®. Μια χημική αντίδραση που ξεκινά με την έγχυση διαλύματος AdBlue® μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου. Μπορείτε να αναπληρώσετε την ποσότητα του διαλύματος AdBlue® εσείς οι ίδιοι η μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον τοπικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

Περισσότερες πληροφορίες για την απλή και εύκολη διαδικασία αναπλήρωσης μπορείτε να βρείτε στο φυλλάδιο του BMW BluePerformance.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα