Sheer Driving Pleasure

 • Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

  Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

  Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή και φροντίδα.

 • Η BMW ΣΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.

  Επαγγελματικού επιπέδου επισκευή και φροντίδα.

Είτε πρόκειται για επισκευές λόγω ατυχήματος είτε για μικροζημιές, με τους άριστα καταρτισμένους ειδικούς του BMW Service της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, το αυτοκίνητό σας είναι στα καλύτερα χέρια ανά πάσα στιγμή. Στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας, επαναφέρουμε την BMW σας σε άψογη κατάσταση. Η εφαρμογή κορυφαίων προτύπων ποιότητας και η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διασφάλιση της διατήρησης της αξίας του αυτοκινήτου σας.

 

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΒΑΦΗΣ.

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ αναλαμβάνει τις επισκευές του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της αξίας του με την πάροδο του χρόνου. Οι ειδικοί του BMW Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας έχουν στη διάθεσή τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται για αυτού του τύπου τις επισκευές ακριβείας. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας τους και των σύγχρονων μεθόδων επισκευής που εφαρμόζουν, οι ειδικοί του BMW Service της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ πραγματοποιούν τις επισκευές στην BMW σας με άκρως επαγγελματικό τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ξανά.
Η χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυάται ακρίβεια και άψογη λειτουργικότητα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια – κι αυτό γιατί τα ανταλλακτικά μας πληρούν τα υψηλά αυστηρά πρότυπα ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα BMW. Η ακρίβεια εφαρμογής και η υψηλή ποιότητα κατασκευής κάθε Γνήσιου Ανταλλακτικού BMW διασφαλίζουν ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα «συνεργάζονται» άψογα μεταξύ τους – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Εργασίες φανοποιείου

Οι εργασίες επισκευής αμαξώματος BMW υπόκεινται στις αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας της BMW και πραγματοποιούνται από τους άριστα καταρτισμένους και εξειδικευμένους τεχνικούς του BMW Service. Είτε πρόκειται για μικρά βαθουλώματα, είτε για εκτεταμένες ζημιές στο αμάξωμα, με τη βοήθεια των πλέον σύγχρονων τεχνικών επισκευής και τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW, η BMW σας ανακτά την αρχική της φινέτσα και πληροί πάλι όλες τις απαιτήσεις των δοκιμών πρόσκρουσης BMW. Ο ιδανικός συνδυασμός πρωτοποριακής τεχνολογίας και ασυναγώνιστης τεχνογνωσίας εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας επισκευής στο αμάξωμα, είναι ξανά σε άριστη λειτουργική κατάσταση και μπορεί να σας προσφέρει το γνώριμο υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Εργασίες συνεργείου βαφής

Εάν θέλετε να επαναφέρετε το αυτοκίνητό σας στα επίπεδα της εργοστασιακής παραγωγής του, μετά από οποιαδήποτε ζημιά στη βαφή εξαιτίας ατυχήματος ή χαλαζόπτωσης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εργασίες του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή BMW. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση οικολογικών και υδατοδιαλυτών βερνικιών προσφέροντας λύση πανομοιότυπη με το αρχικό χρώμα του αμαξώματος και εξασφαλίζοντας λαμπερά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες.

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW SMART REPAIRS.

Με τις εργασίες φροντίδας και μικροεπισκευών BMW Smart Repairs, η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ επιδιορθώνει πανεύκολα μικρές γρατζουνιές και χτυπήματα που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου σας. Οι μικροεπισκευές BMW εκτελούνται γρήγορα και με ακρίβεια – και πάντα, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που περιμένετε από την BMW. Οι έμπειροι τεχνικοί μας αποκαθιστούν πλήρως τα βαθουλώματα στο αμάξωμα, γδαρσίματα στη βαφή, σχισίματα στις επενδύσεις του εσωτερικού ή μικρά σημάδια από εκτίναξη χαλικιών στο παρμπρίζ.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζει ότι η BMW σας θα εξακολουθεί να έχει άψογη εμφάνιση, διατηρώντας την αξία της και χαρίζοντάς σας ατέλειωτη οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, η πλούσια γκάμα Γνήσιων Προϊόντων Φροντίδας BMW Car Care σας βοηθά να διατηρήσετε τη φινέτσα και την κομψή «λάμψη» της BMW σας. Δοκιμάστε τις, για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την αξία των επαγγελματικού επιπέδου εργασιών αισθητικών επισκευών και φροντίδας για την BMW σας.

 • Επισκευές κρυστάλλων

  Επισκευές κρυστάλλων

  Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή και, τότε, θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθεί ολόκληρο το παρμπρίζ. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δωρεάν* επισκευές παρμπρίζ BMW σας γλιτώνουν από αυτήν την ακριβή αντικατάσταση. Οι ειδικά καταρτισμένοι τεχνικοί του BMW Service εξετάζουν πολύ προσεκτικά κάθε σημείο όπου υπάρχει ζημιά σε κρύσταλλο και, εφόσον είναι εφικτό, την αποκαθιστούν γρήγορα, αξιόπιστα και με τη γνωστή ποιότητα BMW, μέσω της μεθόδου επισκευής κρυστάλλων BMW. Εάν δεν είναι δυνατή η επισκευή, τοποθετείται νέο, υψηλής ποιότητας Γνήσιο Παρμπρίζ BMW. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία και τα ειδικά εξελιγμένα υλικά, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη μέγιστη ασφάλεια. * Σε όσους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές διαθέτουν τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό.
 • Επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος

  Επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος

  Ζημιές στις ζάντες μπορούν να προκληθούν πολύ εύκολα, ακόμα και από την επαφή με την άκρη ενός πεζοδρομίου. Εάν τυχόν σας συμβεί κάτι τέτοιο, φροντίστε οπωσδήποτε να επισκεφτείτε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW, για επαγγελματικού επιπέδου επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ζημιές είναι καθαρά επιφανειακές και έτσι, οι επισκευές ζαντών ελαφρού κράματος BMW θα αφαιρέσουν γρήγορα όλα τα σημάδια, χρησιμοποιώντας μια ειδική πάστα πρωτοποριακής τεχνολογίας, η οποία προσφέρει αποτελέσματα άριστης ποιότητας. Ακόμα και σε μια περίπτωση πιο σοβαρής δομικής ζημιάς, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί να προτείνει αντικατάσταση της ζάντας.
 • Επισκευές σε πλαστικά μέρη

  Επισκευές σε πλαστικά μέρη

  Οι προφυλακτήρες είναι πάντοτε ευάλωτοι σε ρωγμές ή γρατζουνιές. Χάρη στις επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, μπορείτε εύκολα να αποκαταστήσετε κάθε είδους μικροζημιάς στα εξωτερικά πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα σας επιδιορθώσει, γρήγορα και οικονομικά, οποιοδήποτε πλαστικό μέρος, το οποίο έχει υποστεί ζημιά, με τη γνώριμη υψηλή ποιότητα BMW.
 • Επισκευές μικρών σημαδιών

  Επισκευές μικρών σημαδιών

  Ακόμα και ένα μικρό γδάρσιμο στη βαφή μετριάζει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Με τις επισκευές μικρών σημαδιών BMW, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW αποκαθιστά μικροζημιές στο χρώμα του αμαξώματος με τα γνώριμα αποδεδειγμένα πρότυπα ποιότητας της BMW: γρήγορα, με ακρίβεια και με σεβασμό προς το περιβάλλον. Χάρη στη χρήση ειδικών μεθόδων επεξεργασίας και τοπικής βαφής, οι ζημιές από εκτίναξη χαλικιών, τα ξυσίματα και οι μικρές γρατσουνιές στο χρώμα του αμαξώματος μπορούν να επιδιορθωθούν χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν τα αντίστοιχα εξαρτήματα – και με ολοφάνερα αποτελέσματα.
 • Μικροεπισκευές

  Μικροεπισκευές

  Οι μικροεπισκευές BMW αποκαθιστούν την αφοσίωσή σας στην BMW. Το χαλάζι, τα μικρά χτυπήματα κατά το παρκάρισμα ή οι μικρής έκτασης βανδαλισμοί αφήνουν σημάδια στην BMW σας. Με τις μικροεπισκευές BMW, οι ζημιές στο αμάξωμα μπορούν να αποκατασταθούν οικονομικά, χωρίς να χρειαστεί νέα βαφή. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους επισκευής, ο τοπικός σας Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW μπορεί, εύκολα και οικονομικά, να εξαφανίσει εντελώς τα χτυπήματα και τις μικροζημιές στο χρώμα από την BMW σας. Διατηρήστε την εμφάνιση και την αξία της BMW σας – αφήστε την BMW να αποκαταστήσει την αρχική κορυφαία ποιότητα του αυτοκινήτου σας. Οι μικροεπισκευές BMW ενδείκνυνται ιδιαίτερα για την αποκατάσταση μικροζημιών στο χρώμα, χτυπημάτων και βαθουλωμάτων με διάμετρο έως 60 mm και εφόσον η αρχική βαφή δεν έχει υποστεί φθορές.
 • Επισκευές εσωτερικού

  Επισκευές εσωτερικού

  Με τις εργασίες αποκατάστασης, εμφάνισης και επισκευών εσωτερικού BMW, σάς προσφέρεται ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να φαίνεται σαν καινούριο. Με εντυπωσιακά χαμηλό κόστος, οι επισκευές επενδύσεων BMW ή η αποκατάσταση εμφάνισης του ταμπλό BMW «εξαφανίζει» κάθε πρόβλημα, γρήγορα και με αριστοτεχνικό τρόπο. Οι ζημιές στα καθίσματα BMW που οφείλονται σε κάψιμο από τσιγάρο ή τρύπημα από αιχμηρό αντικείμενο επιδιορθώνονται και το αυτοκίνητό σας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, πάντοτε σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της BMW. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, από φθορές σε δερμάτινα καθίσματα μέχρι τρύπες σε πλαστικά προσαρτήματα, μην αφήσετε μια στιγμή παράβλεψης ή αμέλειας να οδηγήσει σε μόνιμη ζημιά και συνεχές δυσάρεστο θέαμα. Η αποκατάσταση της εμφάνισης και οι επισκευές εσωτερικού BMW επαναφέρουν την διαχρονική ομορφιά της BMW σας.

 

.

ΠΑΡΜΠΡΙΖ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ. 

Το γνήσιο παρμπρίζ BMW, οι γνήσιες κόλλες BMW καθώς και η σωστή διαδικασία τοποθέτησης από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ αποτελούν βασική προϋπόθεση, ώστε να διατηρηθούν οι ιδιότητες ασφαλείας, σύμφωνα με τις εργοστασιακές προδιαγραφές BMW. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται για τα συστήματα ασφαλείας τα οποία είναι άμεσα εξαρτώμενα από το γνήσιο παρμπρίζ BMW, ότι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές για τις οποίες έχουν σχεδιαστεί:

 • Συμμετοχή στην πλήρη ανάπτυξη αερόσακου συνοδηγού.
 • Υποστήριξη της δυναμικής ακαμψίας του οχήματος.
 • Ενεργό Cruise Control με λειτουργία Stop&Go. ‑ Προειδοποίηση σύγκρουσης με ενεργοποίηση φρένου.
 • Ενδείξεις συστήματος Head Up Display. ‑ Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με λειτουργία προστασίας από πλευρικές συγκρούσεις.
 • Υποβοήθηση κυκλοφοριακής συμφόρησης. ‑ Πληροφορία ορίου ταχύτητας.
 • Εμφάνιση ορίων ταχύτητας με προειδοποίηση απαγόρευσης προσπέρασης.
 • Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας.
 • Ενεργή προστασία πεζών.
 • Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων.
 • Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων / φώτων.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

H Προσφώνηση είναι υποχρεωτική
Το Όνομα είναι υποχρεωτικό
Το Επίθετο είναι υποχρεωτικό
To E-mail είναι υποχρεωτικό
Το Τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό
 
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ (Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς.
Η Αποδοχή Όρων είναι υποχρεωτική
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, +30 210 6194500, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.
Όλα τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα