Sheer Driving Pleasure

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW.

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

  Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική ποιότητα των Γνήσιων Ελαστικών BMW. Για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε δωρεάν ασφάλιση ελαστικών με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου BMW ή των Γνήσιων Ελαστικών BMW με την ένδειξη αστερίσκου, από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημέρα της τοποθέτησής τους και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

 

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW καλύπτει:

 • Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)
 • Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο ή λακούβα)
 • Βανδαλισμό
 • Κλοπή

 

ΕΩΣ ΚΑΙ 100% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

 

Υπολογισμός αποζημίωσης.

Υπολογισμός αποζημίωσης.

Με το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW σας αποζημιώνουμε έως και 100% του κόστους ελαστικών, σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Η αποζημίωση θα υπολογίζεται επί της Προτεινόμενης Τιμής Λιανικής, βάσει του εκάστοτε τρέχοντος τιμοκαταλόγου. Η ασφάλιση δεν καλύπτει εργασίες ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνήστε με την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

H Προσφώνηση είναι υποχρεωτική
Το Όνομα είναι υποχρεωτικό
Το Επίθετο είναι υποχρεωτικό
To E-mail είναι υποχρεωτικό
Το Τηλέφωνο είναι υποχρεωτικό
 
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ (Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς.
Η Αποδοχή Όρων είναι υποχρεωτική
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, +30 210 6194500, Λ. Κηφισίας 53 & Χωματιανού 2, 151 23, Μαρούσι, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.
Όλα τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

 

 

Προϋποθέσεις προγράμματος

Για να τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρούνται απαραίτητα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Η ασφάλιση ισχύει για ελαστικά Ι.Χ. οχημάτων έως 3,5 τόνους.
 • Τα ελαστικά θα πρέπει να αντικαθίστανται αποκλειστικά στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
 • Περιλαμβάνονται τα ελαστικά πρώτης (εργοστασιακής) τοποθέτησης σε όλα τα αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης από 01/03/2020.
 • Δεν καλύπτεται η φυσιολογική φθορά των ελαστικών (π.χ. ελάχιστο βάθος πέλματος 3mm).
 • Τα ελαστικά δεν αφορούν επαγγελματικά οχήματα.

Βεβαίωση Ασφάλισης

Κατά την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, θα εκδίδεται βεβαίωση ασφάλισης. Το αντίγραφο τιμολογίου αγοράς των ελαστικών καθώς και η αντίστοιχη βεβαίωση θα πρέπει πάντα να φυλάσσονται στο αυτοκίνητο.

Διαδικασία Κάλυψης

Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση του ελαστικού, ενεργοποιείται η εγγύηση με βάση τα παρακάτω βήματα:

 • Επίσκεψη στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
 • Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου, η επίδειξη του τιμολογίου αγοράς/ απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη.
 • Σε περίπτωση που τα ελαστικά σας είναι πρώτης (εργοστασιακής) τοποθέτησης (αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης από 01/03/2020), δεν χρειάζεται η επίδειξη κάποιου εγγράφου.
 • Έλεγχος του ελαστικού για να επιβεβαιωθεί ότι καλύπτεται η περίπτωση από την εγγύηση.
 • Τοποθέτηση του νέου ελαστικού και υπολογισμός του ποσού αποζημίωσης σύμφωνα με τον πίνακα υπολογισμού, αφού επιβεβαιωθεί η ισχύς της εγγύησης.

Η κάθε αλλαγή ελαστικού στο πλαίσιο της εγγύησης ακολουθεί τη συνολική διάρκεια από την αρχική ημερομηνία αγοράς ελαστικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα