Sheer Driving Pleasure

 • ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

  ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

  Η BMW σας παραμένει για πάντα γνήσια.

 • ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

  Η BMW σας παραμένει για πάντα γνήσια.

Η BMW σας σάς προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις σε καθημερινή βάση και η αρμονική συνεργασία μεταξύ των διαφόρων εξαρτημάτων της παίζει πρωταρχικό ρόλο στην άριστη λειτουργικότητά της. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να εμπιστεύεστε μόνο τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW: οι τέλειες επιδόσεις επιτυγχάνονται μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα ανταποκρίνονται επακριβώς στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε μοντέλου BMW. Έτσι, απολαμβάνετε άριστη ποιότητα και κορυφαία ασφάλεια.

 

 • Γνήσιο Σύστημα Εξάτμισης BMW.

  Γνήσιο Σύστημα Εξάτμισης BMW.

  Ένας ισχυρός κινητήρας συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην απόλυτη οδηγική απόλαυση – πράγμα που δεν ισχύει, όμως, για το θόρυβο και τους ρύπους που εκπέμπει. Τα Γνήσια Συστήματα Εξάτμισης BMW εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση, χάρη στο χαμηλό τους βάρος. Επιπλέον, μειώνουν τις εκπομπές ρύπων κατά 90% περίπου. Ο τυπικός διακριτικός, πλην όμως δυναμικός ήχος BMW, θα συνεχίσει να χαρακτηρίζει κάθε βόλτα με την BMW σας.
 • Γνήσιος Συμπλέκτης BMW.

  Γνήσιος Συμπλέκτης BMW.

  Ετοιμαστείτε για πολλά χρόνια απόλυτης οδηγικής απόλαυσης:ο Γνήσιος Συμπλέκτης BMW έχει αντοχή ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας. Επιπλέον, δεν απαιτεί συντήρηση, αφού λειτουργεί υδραυλικά. Χάρη στην υψηλή ακρίβεια κατασκευής του, μπορεί να αντέξει σε θερμοκρασίες έως 150°C χωρίς κανένα πρόβλημα. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη μακροχρόνια, σπορ και δυναμική οδηγική σας απόλαυση.
 • Γνήσια Φρένα BMW.

  Γνήσια Φρένα BMW.

  Στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μετράει ακόμη και το κάθε εκατοστό. Για το λόγο αυτό, τα Γνήσια Φρένα BMW έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε μοντέλου αναφορικά με παράγοντες που επιδρούν σημαντικά στην οδική συμπεριφορά του, όπως είναι η αεροδυναμική, το ABS, το αμάξωμα, το πλαίσιο και ο κινητήρας. Η χρήση ειδικών σύνθετων υλικών εξασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια κατά το φρενάρισμα και μεγάλη διάρκεια ζωής των φρένων. Τα Γνήσια Φρένα BMW υποβάλλονται επανειλημμένα σε εξονυχιστικούς ελέγχους και προσομοιώσεις. Έτσι, μπορείτε να τα εμπιστευτείτε απόλυτα σε κρίσιμες περιστάσεις.
 • Γνήσια Αμορτισέρ BMW.

  Γνήσια Αμορτισέρ BMW.

  Η BMW εμπιστεύεται την προηγμένης τεχνολογίας σχεδίαση διπλού θαλάμου αερίου για τα αμορτισέρ της. Τα αμορτισέρ, τα οποία είναι άριστα προσαρμοσμένα στον κινητήρα του εκάστοτε μοντέλου BMW, διακρίνονται για τη βελτιωμένη οδηγική άνεση που προσφέρουν, την πιο λεπτομερή συμπεριφορά απόκρισής τους και τη μειωμένη ανάπτυξη θορύβου που εξασφαλίζουν. Η λειτουργική τους σταθερότητα είναι επίσης εγγυημένη κάτω από ακραίες συνθήκες: ακόμη και σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C και +100°C, παρέχουν άνεση και μεγάλα αποθέματα ασφάλειας τόσο στο κρύο όσο και στη ζέστη.
 • Γνήσιο Παρμπρίζ BMW.

  Γνήσιο Παρμπρίζ BMW.

  Μην αφήνετε τίποτα να σας αποσπά την προσοχή όταν οδηγείτε. Το Γνήσιο Παρμπρίζ BMW εγγυάται εξαιρετικό οπτικό πεδίο και άριστη λειτουργία των σχετικών συστημάτων υποστήριξης οδηγού. Χάρη στο τέλειο σχήμα του, το παρμπρίζ είναι υδατοστεγές και εμποδίζει τα ρεύματα. Επιπλέον, η ειδικά σχεδιασμένη καμπύλη του επιτρέπει στους υαλοκαθαριστήρες να απομακρύνουν τη μέγιστη δυνατή ποσότητα νερού με κάθε κίνησή τους. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να διασφαλιστεί ότι όλα τα τεχνικά στοιχεία που είναι ενσωματωμένα στο παρμπρίζ – από τους αισθητήρες μέχρι το BMW Head-Up Display – παραμένουν πλήρως λειτουργικά.

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ BMW.

Εξαιρετικής ποιότητας, σαν καινούρια, μόνο που είναι φθηνότερα.

Η βασική ιδέα είναι η επανεπεξεργασία: Σχεδόν το 60% όλων των ανταλλακτικών μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στο τέλος της ονομαστικής διάρκειας ζωής τους. Κάθε ανταλλακτικό υπόκειται στις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας με ένα νέο εξάρτημα BMW και συνοδεύεται από εγγύηση 24 μηνών. Το 95% όλων των εξαρτημάτων που δεν κατασκευάζονται απευθείας προορίζονται για ανακύκλωση. Αυτό προσφέρει σημαντικό κέρδος – και για το περιβάλλον και για το πορτοφόλι σας: τα ανταλλακτικά BMW κοστίζουν έως και 50% λιγότερο από τα νέα εξαρτήματα.

 

 • Γνήσιο Δυναμό BMW.

  Γνήσιο Δυναμό BMW.

  Μικρός, ελαφρύς και ισχυρός: ένα Γνήσιο Δυναμό BMW προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Ικανός να αντέχει σε κραδασμούς με επιτάχυνση ακόμα και 80πλάσια από αυτήν της βαρύτητας και σταθερός σε τάσεις μέχρι και 350 V, εξασφαλίζει ιδιαίτερα μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής χάρη στην υπερσύγχρονη σχεδίασή του. Κάθε Γνήσιο Δυναμό BMW είναι προσαρμοσμένο με ακρίβεια στα χαρακτηριστικά επιδόσεων μιας BMW, ενώ η στιβαρή κατασκευή του τον καθιστά το ιδανικό ανταλλακτικό – με τα ίδια επίπεδα ποιότητας και απόδοσης με αυτά ενός νέου εξαρτήματος.
 • Γνήσια Μίζα BMW.

  Γνήσια Μίζα BMW.

  Ειδικά προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο κινητήρα για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και κατάλληλες για χρήση ακόμη και σε ακραίες συνθήκες: μία λέξη μόνο μπορεί να περιγράψει τις Γνήσιες Μίζες BMW – αξιοπιστία. Είναι ανθεκτικές σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, από -40 έως +100°C, διαθέτουν άριστη προστασία από τη διάβρωση και τη βρωμιά, χάρη στη σχεδίασή τους, και είναι κατασκευασμένες από κορυφαίας ποιότητας υλικά.
 • Γνήσια Αντλία Νερού BMW.

  Γνήσια Αντλία Νερού BMW.

  Συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση της αξίας άλλων εξαρτημάτων του αυτοκινήτου: οι Γνήσιες Αντλίες Νερού BMW παραμένουν αξιόπιστες ακόμη και σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας. Ακόμη και στα 7.000 rpm και μετά από 100 ώρες συνεχούς δοκιμαστικής λειτουργίας, δεν παρουσιάζουν απώλειες νερού μεγαλύτερες των 12 γραμμαρίων. Προσαρμοσμένες στον εκάστοτε τύπο κινητήρα, κατασκευασμένες με ακρίβεια και ελεγμένες διεξοδικά, πάνω απ' όλα διακρίνονται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους.
 • Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW.

  Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW.

  Σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης στο αποκορύφωμα: τα Γνήσια Αυτόματα Κιβώτια BMW χρησιμοποιούν πάντα υπερσύγχρονη τεχνολογία και έχουν άριστη κλιμάκωση των σχέσεων μετάδοσης, κάνοντας έτσι μια πειστική επίδειξη δύναμης όσον αφορά στην επιτάχυνση. Επίσης, έχουν υψηλότερη ροπή εκκίνησης σε σχέση με τα χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων. Όλα τα εξαρτήματα είναι άψογα συντονισμένα μεταξύ τους, μιας και αυτό ακριβώς είναι το μυστικό της εξαιρετικής οδηγικής δυναμικής των αυτοκινήτων BMW. Και για να είστε 100% σίγουροι για τις άριστες επιδόσεις τους, πριν από τη διάθεση στην αγορά κάθε νέας σειράς προηγούνται ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα test-drive.

 

ΖΗΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW εκτός από άριστη απόδοση προσφέρουν και υψηλή ασφάλεια στην οδηγική σας εμπειρία.