• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BMW.

  Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετούμε.

BMW σημαίνει "Απόλυτη Οδηγική Εμπειρία". Αυτό απαιτεί και απόλυτη εμπειρία στο Service.
Η ομάδα After Sales της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, σας προσφέρει την υποστήριξη και τις λύσεις που αναζητάτε σε Service, ανταλλακτικά, χρηματοδοτικά προγράμματα κ.α. καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες.

 

BMW SERVICE.

BMW SERVICE.

Με την αγορά μίας BMW, επιλέγετε δυναμικές επιδόσεις, κορυφαία οδηγική απόλαυση, αλλά και άριστο Service και ολοκληρωμένη φροντίδα. Για τη συντήρηση, την επιθεώρηση και τις επισκευές μπορείτε να εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ειδικών της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.

Μεταξύ άλλων σας προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Έλεγχος και Συντήρηση
 • Μηχανικές και ηλεκτρικές επισκευές
 • Εργασίες φανοποιείου και βαφής
 • Φροντίδα και αισθητικές επισκευές
 • Ενημέρωση και αναβάθμιση

Κλείστε ραντεβού

Μάθετε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΦΗΣ

Η Σφακιανάκης ΑΕ αναλαμβάνει τις επισκευές του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της αξίας του με την πάροδο του χρόνου. Οι ειδικοί του BMW Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Σφακιανάκης ΑΕ, έχουν στη διάθεσή τους τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται για αυτού του τύπου τις επισκευές ακριβείας. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας τους και των σύγχρονων μεθόδων επισκευής που εφαρμόζουν, οι ειδικοί του BMW Service της Σφακιανάκης ΑΕ πραγματοποιούν τις επισκευές στην BMW σας με άκρως επαγγελματικό τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς ξανά.

Μάθετε περισσότερα

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Ακρίβεια και λειτουργικότητα στην παραμικρή λεπτομέρεια: Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα αυτοκίνητα BMW, από το στάδιο της εξέλιξής τους μέχρι το τελικό στάδιο της διασφάλισης της ποιότητας. Η ακρίβεια και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW εγγυώνται ότι όλα τα μέρη της BMW σας θα λειτουργούν άψογα – για κορυφαίες επιδόσεις, μέγιστη ασφάλεια και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αλλά και καλύτερη μελλοντική μεταπωλητική αξία.

Επικοινωνία

Μάθετε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Για πάνω από μία δεκαετία, η BMW Financial Services προσφέρει στους πελάτες της BMW χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες. Είτε ενδιαφέρεστε για ένα καινούριο αυτοκίνητο, είτε για ένα μεταχειρισμένο, εμείς σας προσφέρουμε ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης, καθώς και προϊόντα ασφάλισης και προστασίας που συμπληρώνουν ιδανικά την διαδικασία απόκτησης του αυτοκινήτου σας.

Μάθετε περισσότερα

BMW Value Service

BMW Value Service

Επειδή η BMW σας αξίζει ποιοτικό service στη σωστή τιμή όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα πακέτα BMW Value Service σας προσφέρουν προνομιακές τιμές για αυτοκίνητα άνω της 4ετίας. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν Εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά με διετή εγγύηση, Γνήσια Λιπαντικά BMW και ΦΠΑ 24%. Το αποτέλεσμα; Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή, με πακέτα που ξεκινούν από 50 €.

Μάθετε περισσότερα

BMW Value Service Plus

BMW Value Service Plus

Στόχος του BMW Service είναι η ικανοποίηση των κατόχων BMW, παρέχοντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας BMW. Διαβάστε τι σας προσφέρει το νέο πρόγραμμα BMW Value Service Plus και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε, ακολουθώντας το σύνδεσμο.

Μάθετε περισσότερα