Sheer Driving Pleasure

 • ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  BMW Service, στην ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ.

 • ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  BMW Service, στην ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕ.

Γιατί να ανησυχείτε για την ηλικία; Αντί να μετράτε χρόνια, είναι προτιμότερο να μετράτε τις αξέχαστες στιγμές της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για την BMW σας: Δεν έχει σημασία η ηλικία της αλλά οι όμορφες στιγμές που μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμα μαζί της. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει το BMW Service.

Οι μοναδικές παροχές του BMW Service εξασφαλίζουν ότι εσείς και η BMW σας θα βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί χρησιμοποιούν Γνήσια Ανταλλακτικά BMW για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό σας θα παραμείνει μία γνήσια BMW. Από τα πακέτα συντήρησης του BMW Service Inclusive και τις ελκυστικές τιμές του BMW Value Service μέχρι την BMW Οδική Βοήθεια και τη βοήθεια για περιστατικά ατυχημάτων, την Επέκταση Εγγύησης και το BMW Teleservice: σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα κορυφαίων υπηρεσιών – για κάθε μοντέλο BMW, για όλες τις ανάγκες και για πολλά ακόμα ξένοιαστα χιλιόμετρα που σας περιμένουν.

 

 

"Η BMW ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ".

Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας για το service: BMW Service Inclusive, BMW Value Service, Έλεγχος & Συντήρηση, Επισκευή & Φροντίδα και BMW Επέκταση Εγγύησης.

Για να σας παρέχει την τέλεια λύση για το service, ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW σας δίνει δύο διαφορετικές επιλογές: το πακέτο service μεγάλης διάρκειας BMW Service Inclusive και το BMW Value Service με ελκυστικές τιμές για μεμονωμένες υπηρεσίες. Έλεγχος αυτοκινήτου, συντήρηση, επισκευή ή φροντίδα: η BMW σας λαμβάνει από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας ακριβώς το service που χρειάζεται. Για όλους αυτούς που θέλουν να ταξιδεύουν χωρίς ανησυχία υπάρχει η BMW Επέκταση Εγγύησης: σας καλύπτει από απρόβλεπτες δαπάνες επισκευής για μία περίοδο έως και 5 έτη από την ημερομηνία πρώτης αδείας.

 

 • BMW Service Inclusive.

  BMW Service Inclusive.

  Δεν είναι πάντα εύκολο να τα αντιμετωπίζουμε όλα με ευκολία. Το BMW Service Inclusive φροντίζει για μεγαλύτερη ηρεμία. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε. Χωρίς κρυφά έξοδα. Για να γνωρίζετε τι πρέπει να αναμένετε στο μέλλον: άψογο service για την BMW, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Επειδή η πρότασή μας είναι εξίσου ελκυστική και για τις BMW που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

  Τα οφέλη σας:

  • Ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής σε σχέση με τα μεμονωμένα service.
  • Διαφάνεια και απόλυτος έλεγχος κόστους.
  • Διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες, για νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
  • Εξειδικευμένοι τεχνικοί service με τεχνογνωσία BMW, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και λιπαντικά κινητήρα εγκεκριμένα από την BMW.
  • Υψηλή μεταπωλητική αξία χάρη στη δυνατότητα αυτόματης μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη.
  • Διάθεση από όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

  Επικοινωνία

 • BMW Value Service.

  BMW Value Service.

  Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Για τον λόγο αυτό, είναι καλύτερο κάποια πράγματα να είναι εξαρχής ξεκάθαρα και διάφανα. Έτσι, για να μην αντιμετωπίζετε εσείς και η BMW σας απρόβλεπτες εκπλήξεις, προσφέρουμε το BMW Value Service για μεμονωμένες υπηρεσίες όπως αλλαγή λαδιών. Με το Value Service έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Δεν υπάρχουν απρόβλεπτα έξοδα επειδή το ολοκληρωμένο πακέτο σε ελκυστική τιμή καλύπτει τόσο το κόστος εργασίας όσο και το κόστος ανταλλακτικών. Δεν είναι όμως μόνο η απόλυτη διαφάνεια που μπορείτε να εμπιστεύεστε – μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

  Τα οφέλη σας:

  • Οικονομικό service κορυφαίας ποιότητας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς BMW με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW.
  • Ελκυστικές και διάφανες τιμές που περιλαμβάνουν όλα τα ανταλλακτικά και τις εργασίες.
  • Διάφανες και εύκολα κατανοητές τιμές.
  • Το BMW Value Service προσφέρει το κατάλληλο service για κάθε μοντέλο BMW.

  Επικοινωνία

 • BMW Επέκταση Εγγύησης για νέα αυτοκίνητα.

  BMW Επέκταση Εγγύησης για νέα αυτοκίνητα.

  Επιλέγοντας μια BMW, το μέλλον είναι ασφαλές χάρη στην Εγγύηση Επίσημου Εμπόρου BMW. Με την Επέκταση Εγγύησης BMW μπορείτε να παρατείνετε αυτό το αίσθημα ασφάλειας για έως και 5 χρόνια, απολαμβάνοντας εκτενή προστασία από απρογραμμάτιστα έξοδα επισκευών – με ισχύ σε όλο τον κόσμο.

  Τα οφέλη σας:

  • Επέκταση της εγγύησης σε καινούρια αυτοκίνητα για έως και 5 έτη από την ημερομηνία πρώτης αδείας (έως 200.000 km).
  • Πλήρης έλεγχος του κόστους καθώς και γρήγορη και αξιόπιστη αποκατάσταση των βλαβών.
  • Διατηρείται η αξία του αυτοκινήτου χάρη στη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW για την επισκευή της βλάβης.
  • Αυξημένη μεταπωλητική αξία λόγω της δυνατότητας μεταβίβασης στον επόμενο ιδιοκτήτη.
 • Έλεγχος και συντήρηση.

  Έλεγχος και συντήρηση.

  Ό,τι κι αν είναι αυτό που χρειάζεται η BMW σας – ειδικός έλεγχος, service ή τεχνικός έλεγχος που προβλέπεται από τη νομοθεσία – οι έμπειροι ειδικοί του BMW Service γνωρίζουν το αυτοκίνητό σας καλύτερα απ' όλους και σας προσφέρουν πάντα εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες διάγνωσης βλαβών και προγραμματισμού, το BMW Service διασφαλίζει ότι η BMW σας θα είναι συνεχώς σε άριστη κατάσταση – χαρίζοντάς σας αξεπέραστη οδηγική απόλαυση.

  Μάθετε περισσότερα

 • Επισκευή και φροντίδα.

  Επισκευή και φροντίδα.

  Κάποιες ιδιαίτερες στιγμές θέλουμε να τις θυμόμαστε για πάντα – κάποιες άλλες όχι. Με την BMW σας ως μόνιμο συνοδό, μπορείτε να απολαμβάνετε πολλές ιδιαίτερες στιγμές. Υπάρχουν όμως ορισμένες περιπέτειες που θα προτιμούσατε να τις αναστρέψετε. Με τις Γνήσιες Επισκευές και Υπηρεσίες BMW μπορείτε να απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές – ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας έχει μετατραπεί σε μπλοκ ζωγραφικής. Οι τεχνικοί μας συμμερίζονται τις απαιτήσεις σας για ποιότητα, αισθητική και ασφάλεια και εξασφαλίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτές τις στιγμές – ακόμα κι αν έχουν αποτυπωθεί στο χρώμα του αμαξώματος.

  Μάθετε περισσότερα

 

Ανακαλύψτε περισσότερα

Αίτημα για Service
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα